19 August 2015

Shapeless Mind

So let's just get straight to the point instead of finding good intros to start first.

I met some new extraordinarily smart friends to discuss anything about, and i feel like it's such a waste if i don't share any of our discussions out of our table.

So we mostly talked about God, once again, God. A little bit sensitive but i don't think i want to share that part here since i have another more interesting side to share. We actually haven't talked about it at particular but i figured it out after detailing the bottom line from the topics we had analyzed.

It is connected with the title, yes this time i'm making a post that actually is connected to the title, and i feel a little bit proud of it.

Even just for one time, i will finally write something that defines the god damn title, hell yes i'm so happy for it.

05 August 2015

Kerupuk Amplang Samarinda

Halo semua apa kabar? Deni baik Alhamdulillah.

Mungkin beberapa bertanya tanya kenapa gua pake bahasa Indonesia sekarang, jadi begini ceritanya. Gua lagi nyari2 temen gua yang masih blogging gitu, terus gua nemu nih blog setan punya temen gua http://dodyhari.blogspot.com/ dan gua baca post tentang dia di frenjonin orang. Dan anehnya setelah gua baca itu gua teringat hari2 goblok gua di masa lalu, dan dari situlah tumbuh hasrat buat curhat kaya abg baru mimpi basah. Sebenernya post2 gua sebelomnya yang berbahasa google translate juga isinya curhatan doang, tapi kayanya kalo pake bahasa Indonesia maksud yang ingin diutarakan lebih mudah dicapai dan sederhananya minta ampun tapi hasilnya luar biasa gaada gunanya.